Salată orientală cu tofleta

De ou cred că îmi e cel mai dor, dacă ar fi să fac un top al lucrurilor care îmi plăceau și de care acum îmi e puțin dor. Îmi plăcea super super mult salata orientală în care puneam și 2-3 ouă fierte.

Cum stăteam eu liniștită într-o seară mi-am spus, dar dacă adaug tofleta? Oare iese cum trebuie?

Doamne și cum a ieșit ❤️ Fix cum trebuia, așa că am zis să o împart cu voi.

Ingrediente

Mod de preparare

  • Cartofii se pun la fiert, cu tot cu coajă bine spălați. Să ai grijă să îi pui într-o oală încăpătoare și acoperiți de apă. Ar fi ideal să găsești cartofi de aproape aceeași mărime să se fiarbă egal. Se fierb aprox 20 de minută. Se verifică dacă sunt gata înfigând o furculiță în cel mai amre cartof, dacă e furculița trece ușor, înseamnă că e fiert. Când s-au fiert, se scurge apa și se lasă la răcit.
  • Cât timp fierb cartofii se face tofleta cf. rețetă și se lasă la răcit. Tot în acest timp ne apucăm să tăiem și celelate ingrediente: ceapa solzișori, castraveții murați și ridichiile rondele subțiri.
  • Când cartofii s-au răcit, este timpul să îi curățăm și să îi tăiem cuburi. Punem cartofii într-un castron mare, adăugăm legumele tăiate și tofleta. Punem maioneza și a amestecăm cu grijă să nu sfărâmăm cartofii.
    Asezonăm cu piper și sare după gust.
    Are un gust și mai bun a doua zi 😀