Când a venit carantina peste noi, am simțit cu toții o nevoie de strâns alimente pentru vremuri grele. Nevoie care în timp s-a disipat, iar acum mulți dintre noi am rămas cu multe din acele rezerve. Reteta aceasta este atât de versatilă căci îi zic burrito cu tofleta și ce mai e în frigider 😂 Eu când am făcut-o tocmai ce făcusem cumpărăturile, de aici selecția de ingrediente, însă credeți-mă că merge cu orice e pe gustul vostru din frigider.
Ingrediente pentru 2 burrito
o tofleta basic după această rețetă
2 lipii (după gustul vostru, eu aveam tortilla în casă)
1 avocado întreg
spanac
două felii Cedar Verdino
Mod de preparare
- Facem tofleta după rețeta basic sau o îmbogățim cu ce legume mai ai în frigider și nu vrei să se strice. Eu am pus 2 roșii uscate și o anghinară marinată pentru că voiam să curăț borcanele.
- După ce e gata tofleta, întindem in tortilla puțin spanac, avocado, jumătate din porția de tofleta și o felie de cedar Verdino mărunțită.
- Împăturim bine și o punem în tigaie cu partea împăturită jos să se inchidă bine burrito-ul. Așa nu mai e nevoie de folie suplimentară care să îl țină în loc.
Eu l-am servit pe un pat de spanac cu puțin sos iute.