retete-bevegan

Tofleta Burrito

Când a venit carantina peste noi, am simțit cu toții o nevoie de strâns alimente pentru vremuri grele. Nevoie care în timp s-a disipat, iar acum mulți dintre noi am rămas cu multe din acele rezerve. Reteta aceasta este atât de versatilă căci îi zic burrito cu tofleta și ce mai e în frigider 😂 Eu când am făcut-o tocmai ce făcusem cumpărăturile, de aici selecția de ingrediente, însă credeți-mă că merge cu orice e pe gustul vostru din frigider.

Ingrediente pentru 2 burrito

  • o tofleta basic după această rețetă

  • 2 lipii (după gustul vostru, eu aveam tortilla în casă)

  • 1 avocado întreg

  • spanac

  • două felii Cedar Verdino

Mod de preparare

  • Facem tofleta după rețeta basic sau o îmbogățim cu ce legume mai ai în frigider și nu vrei să se strice. Eu am pus 2 roșii uscate și o anghinară marinată pentru că voiam să curăț borcanele.
  • După ce e gata tofleta, întindem in tortilla puțin spanac, avocado, jumătate din porția de tofleta și o felie de cedar Verdino mărunțită.
  • Împăturim bine și o punem în tigaie cu partea împăturită jos să se inchidă bine burrito-ul. Așa nu mai e nevoie de folie suplimentară care să îl țină în loc.
    Eu l-am servit pe un pat de spanac cu puțin sos iute.