Cu siguranta printre retetele mele preferate, super versatila si mega gustooooooasa 💚 sora mea ma roaga mereu sa ii fac, atat de buna e 💚
Plus ca se face mega usor si foarte rapid, doar din cateva ingrediente.
Ingrediente
foietaj proaspat vegan
2 bucati tofu natur
un pumn busuioc
sare dupa gust
toppings: rosii, masline, ceapa rosie si putin busuioc
pentru uns: lapte vegetal cu putin turmeric
optional susan de presarat pe crusta
optional dar tare recomandat pt combinatia asta de gusturi: crema de otet balsamic la final.
Mod de preparare
- Facem crema de tofu intr-un blender cu sare si busuioc, asa ca in video. In functie de cum e tofu, e posibil sa fie nevoie sa o mai ajutati cu putin lapte vegetal, la mine nu a fost nevoie.
- Intindem foaia de foitaj si intindem crema de tofu. Asezam toppingurile frumos iar apoi indoim colturile sa inchidem tarta.
- Ungem colturile cu laptele si presaram susanul.
- Coacem in cuptorul preincalzit la 180g timp de 30-35minute.
- Inainte de servire recomand sa puneti putina crema de otet balsamic.
Pofta buna sa avem!