Zuchini pane la cuptor

Atât, dar atât de mult îmi plac dovleceii pane căci nici nu știu cum să încep. Îmi plac atât prăjiți, în versiunea clasică, dar și la cuptoe, așa cum îi voi prezenta azi. Încerc să îi fac mai des la cuptor în ultima perioadă pentru că îmi priesc mai bine. Însă e alegerea ta cum alegi să îi faci, ingredientele sunt la fel.

Ingrediente

  • 50g făină

  • o cană de apă minerală

  • sare și piper

  • un zuchini

  • pesmet

  • 2 linguri drojdie nutrițională

Mod de preparare

  • Dovlecelul îl tăiem felii.
    Aluatul îl facem amestecând faina cu apă minerala, sare și piper.
    Pesmetul îl amestecăm cu drojdia nutrițională.
  • Luam dovleceii, ii trecem prin aluat si apoi prin pesmet. Ii intindem in tava cuptorului si ii stropim cu putin ulei de masline.
  • Ii lasam la copt pentru aprox 20 min si ii intoarcem la jumatatea timpului 🥰