Sărățele rapide

Recunosc, aceasta este o rețetă de leneși. Să nu spuneți că nu v-am avertizat:)) Bine, hai să nu îi zicem de leneși, că nu suntem leneși suntem atenți cu timpul nostru, nu?❤️

Îmi place mult această rețetă pentru când mă grăbesc și e super personalizabilă, adică poți să o aromatizezi cu ce îți place și ai la îndemână în casă.

Ingrediente

  • 400g foietaj vegan

  • 100 ml lapte vegan

  • 1 linguriță curcuma

  • susan

Mod de preparare

  • Lăsăm foietajul la dezghețat. Îl desfacem și îl tăiem fâșii cu un cuțit.
    transferăm fâșiile cu puțin spațiu între ele în tăvi pe care am pus foaie de copt.
  • Amestecăm laptele cu turmeric (curcuma) și folosind o pensulă ungem foietajul așa cum am face clasic cu un ou.
    Presărăm apoi susan peste și punem la copt
    Le coacem în cuptorul preîncălzit la 180 g pentru aproximativ 12 minute. (sa până când se rumenesc puțin)