Vouă vi se întâmplă să fiți înnebuniți acum după feluri de mâncare sau alimente pe care nu le suportați atunci când erați copil? Așa sunt eu cu felul acesta de mâncare :)) sunt atât de înnebunită că am pus-o pe mama să-mi facă în ziua de Ajun 😂
Și pentru că tot m-a apucat nebunia, am zis să las mai jos și rețeta în cazul în care mai sunt nebuni ca mine. ❤️
Sper să încercați și să vă placă cel puțin la fel ca mie.
Ingrediente
2 morcovi mici
2 cepe mici
1/2 legătură de pătrunjel
800g de păstăi
2 foi de dafin
100g bulion/roșii tocate
3 căței de usturoi
200ml apă
1 lingură pastă de ardei
sare și piper după gust
Mod de preparare
- Începem prin a pune uleiul la încălzit într-o cratiță puțin mai mare. După ce s-a încâlzit uleiul punem la călit ceapa și morcovul taiate cubuuri. După ce s-au călit adăugăm foile de dafin, lingura de pastă de ardei, usturoiul și amestecăm bine.
- Adăugăm apoi păstăile și cele apa și lăsăm la fiert pentru 15-20 de minute cu capacul pus. Când scade de tot lichidul ar trebui să gustați păstăile. Dacă nu sunt încă fierte, trebuie să mai adăugați puțină apă și să mai fierbeți puțin.
- Dacă sunt fierte însă, adăugați Bulionul și mai fierbeți încă 2-3 minute. Asezonați cu sare și piper și opriți focul. La final adăugați pătrunjelul tocat și amestecați din nou.
Am făcut și un reel cu pașii: https://www.instagram.com/reel/CJqzmGSph5a/
Postă bună!
