Să vă spun sincer mă mândesc cu voi, cei care mă urmăriți pe Instagram. Mă împingeți să experimentez și să îmi ies din zona de conform. Lucru pentru care vă mulțumesc din tot sufletul.
Aceasta rețeță este pe blog datorită vouă, deoarece voi mi-ați scris și m-ați făcut să o reproduc.
Ce-i drept a venit la fix rugămintea, pentru că aveam deja 2 îngrediente din cele 4 deja de la cosultaubio.ro așa că nu am avut nicium motiv să nu încerc să o reproduc.
Are doar 4 îngrediente și se face suuuper repede. Cred că este rețeta perfectă de făcut cu cei mici, iar rezultatul o să îi încânte și pe cei mai prietențioși.
___
Nu uitați că aveți 10% discount la toate produsele folosind voucherul BeVegan10 pe www.cosultaubio.ro până la finalul lunii aprilie.
___
Ingrediente
o conservă de lapte de cocos. doar partea tare (full fat, nu cel Light)
2 linguri de sirop de agave/arțar
200g fulgi de cocos
200g ciocolată neagră
Mod de preparare
- Începeți cu o zi înainte prin punerea laptelui de cocos la frigider. Așa ne asigurăm că se separă partea tare de lichid pentru a doua zi.
- A doua zi, punem într-un robot de bucătăriu partea tare de la conserva de cocos, fulgii de cocos și cele două linguri de cocos. Amestecăm bine până se omogenizează. Luăm apoi cu mâna li formăm bucăți pătrățoase, așa cum e batonul standard de bounty. După ce ați format batoane din fiecare compoziție, le dăm la frigider pentru 30 de minute.
- Când aproape au trecut cele 30 de minute, topim ciocolata prin metoda bain marie (adică într-un castron care e pus peste apa care fiebe într-o oală, fără ca aceasta să atingă apa).
- Scoatem batoanele formate și ajutându-ne de două furculițe le tăvălim prin ciocolată și apoi le asezăm pe o foaie de copt (dacă le așezați direct în farfurie sau pe fundul de bucătărie nu o să le puteți dezlipi ușor)
- Le dați la frigider pentru cel puțin 30 de minute să se întărească ciocolate și apoi se pot servi ❤️