E o rețetă de mic dejun/desert mega delicioasă și sățioasă care o să vă dea peste cap, sunt sigură.
Poate fi parte din meal prep sau doar pregătit cu o seară înainte. Apoi în fiecare dimineață puteți lua borcănelul cu voi și aveți asigurat un mic dejun nutritiv și delicios.
Cantitățile de mai jos sunt pentru 3 porții.
Ingrediente
400g lapte cocos la conservă
250g iaurt vegan
o cupă proteică vanilie (eu folosesc MyVegan)
6 linguri semințe chia
o lingură esență de cafea
Opțional: să fie și mai puternic de cafea puteți adăuga o linguriță de cafea în compoziție. Sau chiar cicoare dacă vreți să fie child friendly.
Mod de preparare
- Amestecăm toate ingredientele (în afară de iaurt și cacao) și lăsăm deoparte să se întărească. (aprox 20 de minute în frigider)
- După ce s-a întărit și s-a transformat în budincă, începem să asamblăm micul dejun.
- Punem un strat subțire de budincă, unul de iaurt, încă unul de budincă și un ultim strat de iaurt și apoi presărăm cu puțină cacao, așa cum facem la tiramisu standard.