Cheesecake la pahar

Am pentru voi un desert super ușor de făcut și răcoros. Numai bun pentru vară 💚

Se face super ușor, cu doar câteva ingrediente. Cantitățile de mai jos scot 4 porții.

Pentru baza de biscuiți:
🍒 100g biscuiți digestive
🍒 50g unt vegan topit

Pentru cremă:

🍒 200g caju înmuiat peste noapte (sau 15 minute în apă fierbinte)
🍒 250g iaurt de soia
🍒 pentru îndulcit eu am folosit FlavDrops Cheesecake de la @myproteinro , însă puteți înlocui cu sirop de agave (sau îndulcitorul preferat)

Pentru jeleul de vișine:
🍒 100g vișine
🍒 100ml apă
🍒 2g agar-agar
🍒 puțin îndulcitor (flavdrops sau sirop agave)

Cum procedăm:
1. Pentru bază mărunțim biscuiții și apoi adăugăm untul topit și amestecăm bine.
2. Pentru cremă punem toate îngredientele într-un blender și facem o pasta fină.
3. Pentru jeleu, puneți la fiert ingredientele și le lăsăm să fiarbp 2-3 minute. Dacă vreți să evitați acest pas, puteți înlocui cu dulceața preferată.

Simplu, nu-i așa?

Trebuie să încercați să vedeți și cât de delicios e 💚


Dacă vreți să vedeți și ce reel dragut am făcut pentru această rețetă, vă las acest link.