Trebuie să recunosc, în ultima perioadă am o obsesie cu busuiocul 💚
Cel mai mult însă, îmi place să fac hummus cu busuioc. Este atât de fresh și gustos încât sunt convinsă că o să vă placă și vouă la nebunie.
Se face simplu, ca orice rețetă de hummus, doar că adăugăm busuioc proaspăt în compoziție.
Ingrediente:
💚 năutul dintr-o conservă de năut
💚 30g tahini
💚 zeama de la o jumătate de lămâie
💚 două linguri de ulei
💚 o linguriță usturoi granulat (mie îmi place asa că e mai prietenos cu stomacul, însă voi puteți pune un cățel de usturoi proaspăt)
💚 o legătură de busuioc
💚 sare după gust.
Hint: dacă vreți să fie mai low calorie, puteți omite uleiul și să puneți 2 linguri din zeama din conservă.
Se pun toate ingredientele într-un robot de bucătărie (nu un blender așa cum zic în reel ) și se mixează până devine o pastă fină.