O bunătate.. așa este acest sos. Este numai bun pentru prăjituri, de turnat peste clătite, waffles sau french toast saaaaau.. de folosit pentru un latte super delicios. oricum ai alege, iese absolut delicios.
Mod de preparare
- Într-o oală mică, topește zahărul la foc mic. Asigură-te să supraveghezi procesul de topire, deoarece zahărul se topește rapid.
- După ce zahărul s-a topit complet și a căpătat o culoare auriu-maronie, adaugă untul vegan. Amestecă bine până când untul s-a topit complet și s-a încorporat în caramel.
- Acum, adaugă smântâna vegană treptat în amestec, amestecând încontinuu. Continuă să amesteci timp de aproximativ 2 minute, până când toate ingredientele sunt bine combinate și obții o consistență netedă.
- După ce sosul de caramel sărat este gata, lasă-l să se răcească înainte de a-l folosi. Rezistă la frigider pentru aproximativ o săptămână, dar sigur îl vei termina mai repede.