crema-tartinabila-caju

Cremă tartinabilă din caju

Una din rezoluțiile mele pe 2022 este să încerc să mânânc mai puțin procesat. Vreau să fac acest lucru o dată pentru sănătatea mea, însă și pentru că mi-am dat seama că sunt o mulțime de combinații și rețete vegane pe care le ratez dacă apelez la versiunea procesată.

Cum am o inimă de tocilară, am făcut un mic research să văd de unde îmi pot lua inspirația și rețetele pentru rețete noi care folosesc cât mai puține ingrediente procesate.

Contul meu preferat cu rețete plant-based din România, cu siguranță este al Ralucăi (@Naturawl) care este plină de voie bună și inspirație pentru rețete sănătoase și mega delicioase ❤️

Raluca are și un blog în care scrie toate rețetele și nu numai. La ea pe blog o să găsiți, pe lângă rețetele super delicioase, rețete pentru produse de îngrijire naturală, sfaturi de lifestyle sustenabil, dar și o selecție de produse recomandate de ea ce pot fi cumpărate în România ❤️

Prima rețetă pe care am încercat-o de la Raluca este această cremă tartinabilă din caju. Țin să subliniez că e PRIMA căci este atât de simplă și delicioasă încât sigur o să mă abonez la rețetele ei. Îmi place tare mult gustul pe care îl dă mâncării, în timp ce folosește ingrediente simple și bune pentru noi.

Crema se face super rapid și simplu. Basically, pui toate ingredientele la blender până se fac o pastă fină, le dai la frigider, iar a doua zi te bucuri de această cremă absolut demențială 😍 Rețeta completă pentru crema tartinabilă o găsiți la Raluca pe blog.

Îndrăznesc să spun că se aseamănă foarte mult cu cea de la No mo moo. ❤️ Motiv pentru care o să o mai repet cu siguranță, căci e mai simplu și mai ieftin să o fac eu, decât să o comand direct făcută.

Pentru că îmi place mult ce face Raluca și chiar cred că o să fie o inspirație pentru mine în 2022, vreau să vă las mai jos un short list cu ce mi-a plăcut mie pe blogul ei și plănuiesc să încerc în următoarea perioadă: