Ceapă roșie murată

Recunosc, nu sunt fan murături. Pentru mine murătura este un condiment/topping în burgeti, sandwich-uri/wrap-uri, clar nu o garnitură. Așa sunt de când mă știu. Această ceapă murată însă este una dintre preferatele mele pentru că e combinația perfectă între dulce, acru și puțin picant.

Ingrediente

  • o cană de oțet de mere

  • 2 lingurițe sare

  • 2 lingurițe sirop de agave

  • 1 linguriță piper boabe zdrobit

  • 2 căței de usturoi

  • 3-4 cepe roșii tăiate rondele

Mod de preparare

  • Punem toate ingredientele (mai puțin ceapa) într-un borcan de 500ml și amestecăm bine să se dizolve totul.
  • Adăugăm ceapa și apăsăm bine să intre cât mai multă/
  • Pune-o la frigider și o poți consuma începând cu a doua zi. poți folosi oțetul rămas pentru dressinguri.

1 Comment

Comments are closed.